A DISTÀNCIA

En la 2ª pràctica, afegim a les dades deslocalitzades, un controlador remot que controli un o varis braços.

És a dir, el tècnic amb un dispositiu amb internet, pugui establir una connexió amb el controlador d’un braç robòtic ubicat en un espai diferent i utilitzar les dades d’una base de dades remota per a moure’l.

Així, a la base de dades creada en FIREBASE, al codi en python MAIN (executat a la RASPBERRY) i al codi MARLIN executat a ARDUINO hi sumarem un 4rt programa.

Aquest 4rt programa, NODE-RED, és el que ens permetrà comunicar un HARDWARE amb un SERVEI WEB, En aquest cas, connectarem a distància un o varis ROBOTS (hardware) amb una BASE DE DADES (servei) al núvol. NODE-RED, per tant, serà l’intermediari que gestionarà la comunicació en ambdós sentits.

Per a realitzar la configuració de la connexió, penjo aquesta guia en PDF, i els codis necessaris per carregar a RASPBERRY.

Amb aquestes connexions realitzades, i modificant l’arxiu host de la RASPBERRY per controlar els altres braços de la classe, intentàvem fer un treball seqüencial de tots els braços movent el mateix cub de base en base. Però 2 falles mecàniques van evitar que poguessim gravar el video. De resultes d’aquest incident, el nostre ROBOT necessita un nou pinyo per a l’eix Y.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s