Erasmus

Dilluns 24/02/2020

La setmana del 24 al 29 de febrer varem fer el viatge de l’Erasmus a Itàlia, a la ciutat de Lecce. Sortirem de Barcelona de matinada i varem fer escala a Roma per arribar al aeroport de Brindisi. Portàvem mascareta per l’alerta del Covid-19.

Aeroport de Barcelona

Durant el trajecte a Roma hi fins a Brindisi, portavem mascaretes dins del recinte dels aeroports i els avions.

A l’arribar a Brindisi, llogarem una furgoneta per poder-nos desplaçar cap al hotel que estava a Lecce i poder fer tots els desplaçaments durant l’estància.

El primer de tot, va ser deixar els equipatges i tot l’equipament que portàvem a l’hotel de Lecce.

Hotel President – Vestas Hotels & Resorts

Quan ja ens varem instal·lar, anarem al Thechnical Institute E.Fermi, a fer la presentació del erasmus i conèixer els nostres companys.

Desprès de fer totes les presentacions, els amfitrions Italians ens varen portar a dinar plats típics d’Itàlia i després ens portaren a visitar Lecce amb un trenet turístic.

Desprès de la visita a Lecce, varem visitar per la nostra compta la ciutat de Gallipoli, i menjarem unes pizzes artesanes.

Dimarts 25/02/2020

El segon dia esmorzarem al hotel, desprès varem anar cap al cole per comprovar l’estat dels robots i, per desprès poder fer les practiques assignades. Els braços robotics estaven malmesos i en un dels dos robots varem de modificar la potencia dels motors, perquè tingues la suficient força per poder-se moure completament.

Varem arreglar els problemes més grans i, havent comprovat que més fallava per poder moure el segon robot, ja era el migdia. Els professors italians en varen portar a una marisqueria anomenada Isola del Sole Castro.

Desprès de dinar ens portaren a fer un tour turístic per la costa, direcció a Otranto. Quan varem arribar a Otranto ens varen explicar l’historia de la ciutat i visitarem el castell i una església.

Per la hora de sopar, els alumnes italians en varen portar a un bar nocturn, per veure el partit de Barça. Desprès de sopar, en el mateix local va començar una festa, i ens varem apuntar.

Dimecres 26/02/2020

Comencem el dia, amb un bon esmorzar per agafar forces per a tota la jornada.

Desprès anàrem al col·legi, per seguir amb les reparacions, un dels robots era quasi impossible d’arreglar, desmuntarem les peces que podíem aprofitar per acabar d’arreglar el segon robot. Acabat d’arreglar tot el tema mecànic, van sorgir els problemes elèctrics amb l’Arduino, varem haver de canviar algun driver ja que, o estaven cremats o trencats. Quan varem canviar els drivers, nomes calia posar-lo a la potencia adequada. Desprès d’haver arreglat el braç robotic, anarem a una sala d’actes, on varem fer la practica de visió.

Desprès, amb els alumnes de l’erasmus, anarem a dinar a un bar on feien menjar típic d’allà. I desprès varem anar a un jardins de Lecce, i jugarem a voleibol. Al anar cap el jardí, varem passar per davant d’un castell en mig de la ciutat de Lecce.

Per acabar el dia, varem anar a sopar a una pizzeria al costat del hotel.

Dijous 27/02/2020

Estaven acabades totes les practiques relacionades amb l’erasmus, el alumnes italians en van reptar a jugar uns partits de voleibol, ja que al dia anterior ens van veure amb ganes de jugar més, i varem aprofitar que ells tenien pista de voleibol, i algun alumne jugava en algun equip. Els partits van estar igualats, ja que nosaltres aviem fet alguns partits al nostre cole.

Desprès ens van portar a una pizzeria que ens van dir que era molt típica. De tornada ens portaren a un gelateria que era de les millors de Lecce.

Desprès de menjar el gelat anàrem cap al hall del hotel a fer una xerrada, esperant a que vinguessin els professors per sortir a sopar.

Divendres 28/02/2020

Ja era hora de marxar, i varem anar a l’escola, per acomiadar-nos de tots els profes i alumnes de l’erasmus.

Abans d’anar al aeroport varem fer una ultima visita a Lecce i anarem a visitar la ciutat de Brindisi.

A l’arribar al aeroport per anar a Roma, varem prendre totes les mesures necessàries per l’alarma del Covid-19.

A l’arribar a la capital d’Itàlia, ens van fer control de temperatura. Quan varem sortir de l’aeroport, ens va costar trobar un taxi que ens portes a tots junts, ja que necessitàvem una furgoneta. Aconseguit el taxi, anarem directes a deixar les maletes al Hotel, per anar a fer una volta per Roma.

Varem visitar alguns dels llocs emblemàtics de Roma, ja que el dia següent seguiríem visitant. Anàrem a veure el Coliseum de Roma.

Desprès de tota la caminada que ens varem fer, soparem a una pizzeria per agafar forces per el dia següent, i poder seguir visitant Roma.

Dissabte 29/02/2020

Ja havia arribat l’ultim dia del erasmus. Anàrem a visitar el Vaticà a primera hora del mati, ja que es un lloc molt turístic i d’aquesta manera no hauríem de fer molta cua.

Desprès de la visita al Vaticà, varem anar a visitar tots els altres monuments de Roma.

Desprès d’haver fet com un berenar sopar, va ser hora d’anar cap a l’aeroport. I tornar cap a casa desprès de 6 dies d’erasmus.

Categories: MP6

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s