Configuracions de velocitat manuals

En aquesta pràctica, afegirem la capacitat de configurar diferents velocitats de funcionament del motor. El sistema funciona de manera que configurant 4 terminals intel·ligents com els 4 bits d’un numero binari, podrem activar aquests bits de manera que podem realitzar 16 combinacions diferents.

Prèviament haurem memoritzat una velocitat de funcionament per a cada combinació i poder selecciona-la activant els bits adequats. Per tant, necessitarem 4 senyals d’entrada més per poder i per això, afegim físicament una altra botonera a la instal·lació per poder introduir les senyals.

Aquestes senyals tindran prioritat sobre les altres configuracions de velocitat que tinguem activades. De la pràctica anterior, tenim el variador configurat per que el motor es mantingui encès només quan es pressiona el boto. Però ara canviarem la configuració de C001 a 20(STA) i C002 a 21(STP) per que s’engegui i es pari amb només un pols. Cal tenir en comte que quan configurem C002 a 21 la funció treballa amb lògica negativa, per tant, haurem de muntar la botonera amb un contacte normalment tancat.

Seleccionarem també, la opció de multi-velocitat A019 . En aquest cas, seleccionem A019 – 00 per a que el variador llegeixi les entrades binàriament., i finalment configurarem C003,004,005 i 006 com a bits de multi-velocitat (funcions 32,33,34,35). C003 serà el MSB i C006 el LSB.

ENLLAÇ A VIDEO: MP13.UF1.R.P1botonera2 – YouTube

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s